Ostalo

Bivši UFC-ov izazivač se umirovio s 27 godina!?

Ray Borg
 Screenshot (YouTube, UFC)
"Neke su odluke teže od drugih i moram se pobrinuti da donesem onu pravu..."

Nekadašnji UFC-ov izazivač Ray Borg (13-5) je preko društvenih mreža objavio prekid MMA karijere, ali svoju je poruku fanovima nedugo nakon toga odlučio izbrisati...

'The Tazmexican Devil' bio je član UFC-ovog rostera od 2014. godine pa sve do kolovoza 2020. kada je otpušten nakon što je na dan vaganja otkazao svoj nastup protiv Nathana Manessa.

Većina američkih medija prenijela je vijest kako se Borg manje od mjesec dana nakon prekida suradnje s najpoznatijom MMA promocijom odlučio umiroviti. Svi oni pozivali su se na njegovu objavu na društvenim mrežama, ali kako je ista u međuvremenu uklonjena, mi ćemo ipak u obzir uzeti i mogućnost da se Ray u međuvremenu predomislio.

"U ovoj sam igri proveo solidnih 14 godina. Nikad nisam mislio da ću se umiroviti s 27, ali neke su odluke teže od drugih i moram se pobrinuti da donesem onu pravu za svoju obitelj. Cijenim svu ljubav koju je MMA zajednica pokazala mojoj obitelji tijekom ovih godina, ali možda je vrijeme da prijeđem na sljedeće poglavlje svog života. Volim vas", napisao je Borg na Instagramu, no u međuvremenu je obrisao tu objavu.

Ako je ovo zaista kraj jedne karijere, reći ćemo da se Borg od MMA-a oprostio nakon što je kao borac muha i bantam kategorije upisao 13 pobjeda i pet poraza.

Spomenimo i da je 27-godišnjak iz Tucsona najveći meč svoje karijere imao 2017. godine kada je na UFC-u 216 poražen od tada aktualnog prvaka u muha kategoriji i jednog od najboljih boraca svijeta - Demetriousa Johnsona.

Linker
25. travanj 2024 13:54