Ostalo

Bomba iz Bellatora! Mousasi i Lima za upražnjenu titulu na fantastičnom eventu koji donosi dvije borbe za pojas!

Douglas Lima i Gegard Mousasi
 screenshot/Youtube
Douglas Lima (23-7) imat će priliku postati dvostruki prvak! Sada je to postalo i službeno - Bellator je odlučio ispuniti Liminu želju, ali i želju Gegarda Mousasija (46-7-2) te će se njih dvojica obračunati za upražnjenu titulu u srednjoj kategoriji.

Predsjednik Bellatora Scott Coker objavio je sinoć da će se Lima i Mousasi boriti za pojas koji je zbog zdravstvenih problema morao napustiti Rafael Lovato Jr.

Ovaj sjajan okršaj dogovoren je za 9. svibnja i Bellator 243 priredbu u San Joseu što znači da ćemo taj dan gledati jedan fantastičan event! Naime, Lima i Mousasi sudjelovat će u sunaslovnoj borbi večeri zato što je ona glavna rezervirana za meč u kojem će Ryan Bader braniti svoju titulu u poluteškoj protiv opasnog izazivača Vadima Nemkova.

Limi će meč za pojas u srednjoj biti prvi nakon bitke s Roryjem MacDonaldom u kojoj je stigao do Bellatorovog pojasa u velter kategoriji. 32-godišnji Brazilac trenutno je na tri uzastopne pobjede. Osim MacDonalda, 'The Phenom' je tijekom tog niza porazio Andreya Koreshkova i Michaela Pagea.

S druge strane, legendarni Mousasi će u San Joseu loviti 47. profesionalnu pobjedu i ovo će mu biti prvi nastup nakon što je u rujnu svladao Lyota Machidu. Prije tog meča, Gegard je većinskom odlukom sudaca u dvoboju s Lovatom ostao bez titule u srednjoj. To mu je zapravo i jedini poraz u posljednjih 10 nastupa.

Linker
18. travanj 2024 10:16