Ostalo

(FOTO) Gina Carano skinula sve sa sebe, fanovi oduševljeni: 'Sloboda je seksi'

Gina Carano
 FREDERIC J. BROWN / AFP
Popularna Amerikanka u nedjelju je ugodno iznenadila svoje brojne obožavatelje

MMA ikona i nekoć najpopularnija borkinja svijeta Gina Carano gola je pozirala ispred fotoaparata te na oduševljenje svojih fanova uhvaćeni kadar podijelila na društvenim mrežama.

Nekoć je dominirala po borilištima, a danas je uspješna glumica s nekoliko velikih hitova iza sebe ( Fast and Furious 6, The Mandalorian, Deadpool,...). Gina se očito jako dobro snašla u životu te vodi jednu zanimljivu karijeru i 11 godina nakon svog posljednjeg MMA nastupa.

A da osim toga i dalje svojim izgledom može oduzimati dah, ova je 38-godišnja Amerikanka podsjetila svoje fanove kada je u nedjelju na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nema ni komadić odjeće.

Ne moramo ni isticati da je ista odmah postala hit je te u otprilike pet sati prikupila oko 150.000 lajkova.

"Sloboda je za mene seksi. Sloboda je za mene toliko seksi da vam to ne mogu ni opisati. Probudite se svakoga dana i osjećate kako možete raditi što god poželite", citirala je Carano uz fotografiju pokojnog glazbenika Princea.

Slavnu borkinju iz Teksasa smo, podsjetimo, podsjetimo posljednji put u kavezu gledali 15. kolovoza 2009. godine kada joj je jedini poraz u karijeri (7-1) nanijela još uvijek aktivna i opasna Cris Cyborg.

Linker
17. travanj 2024 13:18