Joe Rogan sklopio posao 'vrijedan više od 100 milijuna dolara'

The Joe Rogan Experience, podcast popularnog UFC-ovog komentatora Joea Rogana, seli se na Spotify platformu.

Roganov podcast uskoro će postati ekskluzivan sadržaj na Spotifyu što znači da će se njegove kompletne video i audio epizode moći pogledati samo na ovoj poznatoj platformi.

The Verge javlja da će The Joe Rogan Experience na Spotifyu biti globalno dostupan od 1. rujna, a da će tek nešto kasnije postati ekskluzivan. Epizode se neće naplaćivati, ali će slušatelji morati postati korisnici ove platforme.

Rogan će zadržati kontrolu nad kreiranjem sadržaja, a njegov YouTube kanal i dalje će biti aktivan, ali se na njemu neće nalaziti čitave epizode.

"Sadržaj ostaje besplatan i bit će to isti šou. Radi se samo o ugovoru za licenciranje. Znači da Spotify neće imati nikakvu kontrolu oko kreiranja sadržaja. Njihova je želja da nastavim raditi ono što već radim. Na YouTube ćemo i dalje imati isječke, ali kompletne epizode će biti na Spotifyu. Uzbuđen sam što ću imati podršku najveće svjetske audio platforme i nadam se da ćete ostati uz mene kada se tamo preselim", poručio je Rogan u objavi na Instagramu.

Iako dio medija javlja da financijski detalji ovoga posla nisu poznati, ugledni The Wall Street Journal ipak je uspio preko svojih izvora saznati neke informacije.

"Radi se o poslu vrijednom više od 100 milijuna dolara, to nam je otkrila osoba koja je upoznata sa situacijom", stoji u tekstu objavljenom na uglednom američkom poslovnom dnevniku.

Spomenimo i kako je prema Forbesu Rogan bio najbolje plaćeni podcaster u 2019. godini tijekom koje je u džep pospremio čak 30 milijuna američkih dolara.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!