Ostalo

Rory MacDonald: Trilogija s Douglasom Limom je i dalje moguća

Rory MacDonald i Douglas Lima
 Screenshot/Youtube
Rory MacDonald i dalje vjeruje da će doći do trećeg meča s Douglasom Limom unatoč njegovom prelasku iz Bellatora u PFL.

MacDonald (21-6-1 MMA, 3-2-1 BMMA) je nakon UFC-a i Bellatora ove zime potpisao za PFL u kojem će se sljedeće sezone boriti za naslov i milijun dolara. U Bellatoru je protiv Lime osvojio pojas prvaka, ali ga je izgubio u revanšu s aktualnim prvakom. Lima (32-7 MMA, 14-3 BMMA) je izrazio žaljenje zbog odlaska rivala i propale trilogije, ali najzvučnije pojačanje u PFL-ovom rosteru vjeruje da ima vremena za treći meč s Limom.

"Tako je, kako je. Tko kaže da se nećemo sresti opet u budućnosti? Nismo trenutno u istim organizacijama, ali mislim da ću se još dugo boriti, a mislim da će i on. Nikada ne znate gdje će nam se putevi sresti. Ne razmišljam previše o tome. Ja sam dobio jednu, on je dobio jednu, takav je život, idemo dalje", rekao je MacDonald i još jednom se osvrnuo na svoj rastanak s Bellatorom.

"Imali su priliku, bio sam slobodan borac. Bellator je imao svoje interese, riskirali su. No, kada sam bio u mogućnosti razgovarati s drugim promocijama, želio sam vidjeti što se nudi i najbolja opcija bio je PFL", rekao je MacDonald.

Linker
24. travanj 2024 06:24