Ostalo

Tragičan kraj: Potvrđena smrt pokćerke Walta Harrisa!

 Screenshot (Instagram, YouTube)
Potvrđen je najgori mogući kraj jedne mučne priče. Aniah Blanchard, pokćerka UFC-ovog teškaša Walta Harrisa pronađena je mrtva.

Ostaci ljudskog tijela koji su pronađeni još u ponedjeljak u Alabami pripadaju mladoj studentici, potvrdila je to u četvrtak policija iz Auburna.

"Teškog srca potvrđujemo da ranije pronađeni ostaci pripadaju Aniah Blanchard. Istraga ovog ubojstva se nastavlja", stajalo je u službenom priopćenju policije.

19-godišnja Aniah nestala je 23. listopada. Od tada do dana današnjeg policija je uhitila trojicu osumnjičenih uključujući Ibraheema Yazeeda kojeg su svjedoci identificirali kao osobu koja je na silu natjerala Blanchard da uđe u svoj automobil.

Policija je međuvremenu daljnjom istragom pronašla i Hondu CR-V u kojoj su pronađeni dokazi koji su upućivali na upotrebu sile i nanošenje ozljeda.

Nešto kasnije uhićen je i Antwain Shamar 'Squirmy' Fisher kojeg se također sumnjiči za sudjelovanje u cijelom slučaju, prije svega skrivanje dokaza. Treći i trenutno posljednji privedeni je David Johnson kojeg se tereti za ometanje kaznenog progona.

Zbog cijele je situacije, podsjetimo, Harris otkazao i najveći meč svoje karijere u kojem se trebao obračunati s Alistairom Overeemom.

Čitava priča o Aniah Blanchard je podigla na noge i MMA zajednicu. U akciju su se uključile brojne poznate osobe, a novčanu nagradu za bilo kakvu informaciju nudili su i Dana White, Jon Jones te Ali Abdelaziz.

Linker
18. travanj 2024 22:37