Ostalo

(VIDEO) Bivši Gloryjev prvak istukao perverznjaka kojeg je zatekao u tuševima dvorane

 screenshot
Bivši Gloryjev prvak Joe Schilling objavio je snimku na kojoj udara nepoznatu osobu

Jučer se na Instagram profilu poznatog kickboksača, trenera te MMA borca, Joea Schillinga, pojavila snimka na kojoj on prvo ruksakom, a onda i nogom udara nepoznatu osobu koja ga moli da prestane. Mnogi su ostali zatečeni viđenim, budući da se na InstaStoryju, putem kojeg je snimka obavljena, nalazio samo jedan kratki tekst.

"Uhvatio sam perverznjaka s dildom u kupaonici mog obiteljskog posla. Nije mi žao zbog ovoga", pisalo je ispod snimke na kojoj vidimo spomenuti napad.

Što se točno dogodilo, objasnio je Schilling u obraćanju par sati kasnije.

"Moram vam objasniti snimku koju ste vidjeli. Dok sam vodio trening, ovaj tip se ušuljao u dvoranu. Ekipa koja trenira mi je rekla da je otišao u tuš. Pomislio sam da je beskućnik koji je osjetio potrebu istuširati se, iako je ušao na tuđi posjed. Odlučio sam ga pričekati da izađe. Vodu je ugasio, ali nije izlazio. Pokucao sam na vrata, nije odgovarao. Počeo je vrištati, a kad je napokon otvorio vrata sam imao što vidjeti. Zbog toga sam to napravio", rekao je Schilling, objasnivši da je vidio čovjeka kako za istu akciju koristi dildo i svoju tjelesnu šupljinu.

Mnogi su Schillinga pohvalili nakon ovog objašnjenja, no isto tako neki vjeruju da svoj postupak nije trebao objavljivati. Ipak, lako je zaključiti kako je to napravio da se slučajno netko ne bi usudio u njegovoj dvorani napraviti nešto slično.

Schilling je trenutno bez ekskluzivnog ugovora s nekom promocijom, ali nije niti umirovljen. Čeka poziv vrijedan borbe, a jedan takav pojavio se prije nego je krenula pandemija. Trebao se boriti protiv Davea Leduca, legende lethwei borbi, no to je trenutno na čekanja boljih dana.

Linker
18. travanj 2024 06:54