Ostalo

(VIDEO) Nemilosrdni češki nokauter poslao UFC-ovog veterana na ranije novogodišnje spavanje

Prochaska vs. Dolloway
 screenshot
Vlasnik najatraktivnijeg poteza Rizin 20 priredbe opaki je češki nokauter, Jiri Prochazka. On je obranio titulu poluteške kategorije nokaut pobjedom nad pridošlicom iz UFC-a, C.B. Dollawayem

36-godišnji C.B. Dollaway 11 je godina proveo u UFC-u. Bio je finalist Ultimate Fightera 2008. godine, a iza sebe ima i jedan "main event", a također je dugo vremena bio rangiran na ljestvici srednje kategorije. U Octagonu je upisao 11 pobjeda i devet poraza, a ove godine napustio je promociju i potpisao za Rizin. Tamo je odmah dobio priliku napasti titulu prvaka poluteške kategorije protiv Jirija Prochazke.

No, Čeha s razlogom zovu najboljim borcem na cijelom Rizinovom rosteru. Riješio je on ovu borbu nakon nešto manje od dvije minute, čime je svoj profesionalni omjer doveo na 26 pobjeda i samo tri poraza. 27-godišnji Čeh posljednji je put poražen posljednjeg dana 2015. godine. Kad se pogleda podatak da je 23 pobjede ostvario nokautom (21 u prvoj rundi), mnogi se pitaju što UFC čeka s angažiranjem ovog fenomenalnog borca. Možda im ovakva dominantna pobjeda nad njihovim veteranom otvori oči.

Snimku nokauta pogledajte OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 17:49