Ostalo

(VIDEO) Održana vaganja za PFL finala, tko će dočekati novu godinu kao milijunaši?

Isaev vs. Rosholt i Michaed vs. Cooper
 screenshot
Sve je spremno za posljednji ovogodišnji, a ujedno i prvi veliki MMA event u 2020. U pitanju su PFL finala druge sezone nakon kojih će pet boraca i jedna borkinja postati vlasnici iznosa od jednog milijuna dolara.

Madison Square Garden ponudit će fanovima slobodne borbe spektakularan doček nove 2020. godine, kroz šest sjajnih finalnih borbi PFL finala druge sezone. One sve su postale službene nakon danas održanog službenog te ceremonijalnog vaganja.

Sudionici i sudionice pet finala ostali su blago ispod granice kategorija u kojima se bore dok ćemo razliku imati tamo gdje je ona i najčešća. Ali Isaev ući će u borbu protiv Jareda Rosholta kao favorit, ali kao i tri kilograma teži borac. Što se tiče statusa velikih favorita, osim Isaeva on stoji kod Kayle Harrison i Lancea Palmera, dok su malo blaži favoriti Natan Schulte i Jordan Johnson, a za borbu Davida Michauda i Raya Coopera III smatra se kako bi trebala biti najiznednačenija. Sve borbe održavaju se na pet rundi po pet minuta.

Amerikanci će tako 2019. godinu zatvoriti sa šest PFL prvaka, gdje dva borca imaju priliku svoju titulu tim putem obraniti, dok ćemo mi na taj način, zbog vremenske razlike, tako 2020. godinu započeti. Pogledajte kako je bilo na vaganju!

PFL, 2. sezona - Finala

Ženska laka kategorija ... Kayla Harrison vs. Larissa Pacheco

Velter kategorija ... David Michaud vs. Ray Cooper III

Teška kategorija ... Ali Isayev vs. Jared Rosholt

Laka kategorija ... Natan Schulte vs. Loik Radzhabov

Perolaka kategorija ... Lance Palmer vs. Alex Gilpin

Poluteška kategorija ... Emiliano Sordi vs. Jordan Johnson

Uvodna borba

Brendan Loughnane vs. David Valente

Linker
26. travanj 2024 16:52