(VIDEO) Pogledajte kako je izgledala Limina dominacija nad MacDonaldom

Bellator je objavio kompilaciju najboljih trenutaka svoje 232. priredbe. Tamo je Douglas Lima odradio sjajnu borbu protiv Roryja McDonalda i u dominantnoj maniri vratio pojas Bellatorovog prvaka velter kategorije u svoje vlasništvo. Pobjede nokautima ostvarili su Paul Daley i Kevin Ferguson, dok je Patrick Mix odradio sjajnu polugu. Sve to ovu kompilaciju čini vrijednom svakog gledanja.

Nakon izuzetno uzbudljive i izjednačene borbe koju su odradili početkom prošle godine, rijetko tko je očekivao kako će druga borba Douglasa Lime i Roryja MacDonalda zapravo biti svojevrsna jednosmjerna ulica. Brazilac je sve pripremio i odradio savršeno, na apsolutno svaki način odgovorivši Kanađaninu. Iako borba sama po sebi nije bila uzbudljiva, svakako je bilo sjajno vidjeti način na koji ju je Lima odradio.

Novi nokaut u svoju zbirku upisao je Paul Daley, a ovog puta mu je žrtva bio Saad Awad kojeg je završio u drugoj rundi. Najbolji potez priredbe ipak pripada Patricku Mixu, koji je za svoju pobjedu izveo polugu na nozi zvanu "suloev stretch". U kompilaciji možete vidjeti i najbolje trenutke borbe u kojoj je Nick Newell poražen od Mannyja Muro, kao i nokaut iz prve borbe programa, u kojoj je Kevin Ferguson Jr. upisao pobjedu u svom prvom nastupu nakon godinu dana.

Bellator može biti više nego zadovoljan svojim dvostrukim programom ovog vikenda.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!