Ostalo

(VIDEO) Zaletio se preko kaveza i upisao najbrži submission u povijesti Bellatora!

Aviv Gonzali
Na Bellator 225 priredbi održanoj sinoć u Bridgeportu rušili su se i rekordi. Naime, borac Aviv Gonzali upisao je najbržu pobjedu submissionom u povijesti promocije.

Svih 14 borbi Bellatora 225 završilo je prekidom od čega je njih pola ostvareno prisiljavanjem na predaju. Ipak, među njima najviše se ističe ova Gonzalija zbog rekordnog vremena u kojem je upisao pobjedu.

Samo 11 sekundi trebalo je Izraelcu da završi Eduarda Muravitskog u njihovoj borbi dogovorenoj na 75 kilograma. Čim je sudac dao znak za početak borbe Gonzali se zaletio preko kaveza i izveo takozvani "imanari roll", tehniku kojom je u jednom potezu uhvatio Bjelorusa za nogu i osigurao "heel hook."

Muravitsky se pokušao izvući, ali nije imao obranu za ovaj napad te je ubrzo predao borbu i tako dopustio Gonzaliju da postane vlasnik najbržeg submissiona u Bellatorovoj povijesti. Da se radi o rekordu kasnije je potvrdio predsjednik promocije Scott Coker.

"Ovo je prvi rekord koji sam srušio, ali bit će ih još mnogo", izjavio je "The King" nakon borbe i otkrio kako je godinu dana vježbao taj potez.

Gonzali je nakon ove borbe na savršenom omjeru od tri pobjede bez poraza.

Linker
25. travanj 2024 15:27