Ostalo

Počeli otkazi radi korona virusa: ONE i ARES prvi koji su se odlučili na otkazivanje evenata!

Predsjednik ONE-a
 Screenshot
Azijski borilački div One Championship je odlučio otkazati svoju nadolazeću priredbu koja se trebala održati vrlo skoro u Vietnamu. Isto je učinila i nova, ali vrlo ambiciozna promocija ARES Fighting Championship. Razlog je globalna epidemija korona virusa koja poprima sve veće i sve više zabrinjavajuće razmjere.

Današnje brojke zaraženih prelaze 100 tisuća na globalnoj razini, dok je potvrđeno više od 3400 smrti od ove vrste gripe. I stoga ne čudi da je vlasnik ONE Championshipa Chatri Sityodtong u petak najavio da će se skorašnja priredba zakazana u Vijetnamu otkazati. Ili da budemo precizniji, bit će prolongirana za "neka bolja vremena".

"Nakon što smo razgovarali s vlastima u Vijetnamu, moj tim i ja smo odlučili prolongirati priredbu 'ONE: Heart of Heroes'", napisao je čelnik ONE-a na svom Facebooku.

Event se trebao održati 20. ožujka u glavnom gradu Ho Ši Minu, a novi datum, ukoliko se epidemija smiri, bi trebao biti 26. lipanj. ONE je nedavno u Singapuru održao jednu manju priredbu, no publika nije bila prisutna. Razlog eventa "iza zatvorenih vrata" je također bila epidemija korona virusa.

I novopečena, vrlo ambiciozna, francuska promocija ARES Fighting Championship, koja je trebala 2. travnja održati svoju 2. priredbu u Buxellesu, je odlučila otkazati event. Razlog je također epidemija korona virusom, a za sada se ne zna novi datum na koji bi priredba trebala biti pomaknuta. Naravno, ukoliko se situacija s epidemijom poboljša. Oni koji su već kupili ulaznicu mogu dobiti natrag svoj novac ili mogu sačuvati kartu za odgođeni event.

Linker
27. travanj 2024 07:56