Camur: 'Nitko me ne može udariti jako poput Stipe Miočića'

Aleksa Camur uspješno se predstavio na najvećoj MMA pozornici. Mladi borac srpskog porijekla prošlog je vikenda na UFC 246 priredbi jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Justina Ledeta i tako poboljšao svoj niz neporaženosti na 6-0.

Bio je to za 24-godišnjaka iz Ohija UFC debi kojeg je izborio zahvaljujući impresivnom nastupu u 'Dana White's Contender Seriesu'.

Camurov nastup u Las Vegasu iz prvih je redova pratio i njegov timski kolega Stipe Miočić. Aktualni teškaški prvak strastveno je navijao i svojim uputama pomagao suborcu iz Strong Style Fight tima.

"Čuo sam Stipu dok sam se borio. Glava mi je bila prazna, čuo sam samo Stipin glas i glas svojih trenera. Osjetio sam kako se naginje preko ograde i viče. Jako ga cijenim. Mislim da je vikao da ga odgurnem od sebe, pritisnuo sam ga, ali znao sam da je čvrst i morao sam biti oprezan", otkrio je Aleksa u tekstu koji smo još ranije prenijeli, a neke dodatne detalje iz njegove suradnje sa Stipom donio je ugledni borilački portal MMA Junkie.

"Treniram sa Stipom što je više moguće. On mi itekako pomaže u karijeri. On stvarno udara jako pa uvijek znam kad ulazim u borbe da nitko od ovih likova neće udarati toliko snažno kao on. On me savjetuje u, ali i izvan Octagona. Ne samo Stipe, već cijeli Strong Style", izjavio je Camur dodavši da mu je bilo važno otvoriti godinu pobjedom te da sada slijede novi treninzi i priprema za što uspješnijih 12 mjeseci.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!