Regija

Kladionice postavile ponudu: Uložite li 100kn na pobjedu Filipa Hrgovića zaradit ćete - jednu kunu!

Filip Hrgović vs. Mario Heredia
 Sauerland Promotions
Provjerili smo kako strane kladionice gledaju na meč Filipa Hrgovića i Marija Heredija koji će se održati u noći na subote 24. kolovoza na nedjelju. I na svima je hrvatski boksač Maksimalni favorit. Zapravo, na njemu pobjedu nema smisla ništa novca niti ulagati.

Web stranica oddschecker najbolji je izvor informacija o ponudi najvećih svjetskih kladionica. Tamo se našao i meč Filipa Hrgovića protiv Marija Heredije, a sve kladionice prema meču gledaju na sličan način. Filip Hrgović maksimalan je favorit, odnosno kod većine njih uz njegovo ime stoji koeficijent 1/100. Prevedeno na nama poznati prikaz tečajeva, to je 1.01. Ukratko, ulogom 100kn na Filipovu pobjedu, u plusu ćete biti jednu kunu. Zapravo, u Hrvatskoj biste bili u minutu ako uračunamo porez.

No, ako vjerujete da će Mario Heredia napraviti iznenađenje, onda u većini kladionica svoj ulog možete množiti sa 17. Već po tome je svima jasno kako se ovaj meč smatra samo još jednom stanicom Filipa Hrgovića na putu prema svjetskom vrhu. Za neodlučeni meč možete zaraditi još više. Naime, najčešći tečaj za takav ishod je 33.

Pregledali smo par stranih kladionica s ciljem da pronađeno razradu para, no nitko za sada ne nudi ništa osim krajnjeg ishoda meča. U svakom slučaju, boksački analitičari nisu jedini koji Filipa Hrgovića vide kao uvjerljivog pobjednika ovog meča. Čak bi neki rekli kako je u pitanju samo formalnost, što nikako nije istina. Pred Filipom Hrgovićem je ozbiljan ispit i odličan boksač.

Linker
22. travanj 2024 10:07