Regija

Miočićev prvi MMA protivnik: 'Nakon što me nokautirao, Stipe me zagrlio u backstageu'

Corey Mullis
 Instagram
Prošlo je deset godina od prvog MMA nastupa aktualnog UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji Stipe Miočića. Prije tri dana Stipino desetljeće obilježio je "MMA History Today" na Instagramu, a onda im se javio i Miočićev prvi protivnik.

Stipe je MMA debi odradio 20. veljače 2010. godine u svom gradu, Clevelandu, kada je udarcima u prvoj rundi nokautirao Coreya Mullisa, borca s tri poraza u tri profesionalne borbe. Mullis se prisjetio ovog meča deset godina nakon što se odigrao.

"Jedino što sam znao o Stipi je da je bio hrvač, prihvatio sam borbu jer sam očekivao da će biti puno grapplinga. Bio sam na 118 kilograma, a on na 109 ili manje. Mislio sam da ću ga natjerati da nosi moju težinu", otkrio je Mullis pa dodao:

"Kad smo došli u dvoranu, lokalni borac mi je rekao da je Stipe vrlo dobar udarač. Same borbe se baš i ne sjećam, ali nakon što me nokautirao, otkrio sam da sam imao upalu umnjaka zbog čega me lice boljelo danima nakon borbe".

"Nakon što me je liječnik pregledao, Stipe je dotrčao do mene u backstageu i zagrlio me. Rekao sam mu da se nastavi boriti jer je stvarno dobar. Bio je drag prema meni, nikada nije vrijeđao niti išta slično. Pratio sam njegovu karijeru i uspon, čast mi je što sam se borio u njegovom debiju", zaključio je Mullis.

Linker
26. travanj 2024 21:44