Regija

Overeem pred cijelim svijetom iz Las Vegasa poručio: 'Želim se boriti u Hrvatskoj!'

Alistair Overeem
 CHEN BO IMAGINECHINA VIA AFP, Matija Djanjesic / CROPIX
"Puno je navijača u Hrvatskoj" - ispalio je nakon pobjede jedan od najuspješnijih boraca u povijesti

Koliko mu je Hrvatska prirasla srcu, legendarni Alistair Overeem još jednom je potvrdio kada je nakon svoje posljednje pobjede pred novinarima u Las Vegasu izjavio da bi upravo u Lijepoj našoj volio odraditi jedan od svojih posljednjih mečeva u karijeri!

Slavni nizozemski borac svladao je u nedjelju Augusta Sakaija i tako uspješno nastavio svoj posljednji lov na UFC pojas.

40-godišnji veteran svjestan je kako je njegova karijera na zalasku te je na press konferenciji otkrio da će se boriti još maksimalno tri godine.

"Još volim ovo, još napredujem, vidjet ćemo... Vjerojatno jednu ili dvije godine, možda tri", rekao je Overeem kada su ga upitali koliko se još vidi u ovome sportu.

Overeem već zna i na kojim bi lokacijama volio odraditi posljednje mečeve. Nabrojao ih je više, a među njima se istaknula i Hrvatska!

"Volim nova iskustva i nadam se da će uskoro završiti ova situacija s COVID-om. Bilo bi se sjajno boriti u Koreji ili Japanu. To je na mojoj listi. Bilo bi se sjajno boriti u Australiji, tamo se nikad nisam borio. Bilo bi se sjajno boriti kod kuće u Nizozemskoj. Čak i u Brazilu", nabrojao je Overeem pa bezuspješno pokušao suziti izbor na TOP tri želje:

"Kao što sam rekao - Japan, Koreja, Brazil. Hrvatska, puno je navijača u Hrvatskoj. I, naravno, volio bih se boriti u Nizozemskoj. Možda čak i u Engleskoj. Tamo sam rođen."

Bivši Dream, Strikeforce i K-1 World Grand Prix prvak je, podsjetimo, često znao biti viđen na hrvatskim ulicama. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga ljeta kada je na našu obalu stigao u društvu svoje žene i djece, a upravo je i u Hrvatskoj odradio dio priprema za suparnika kojeg je svladao na posljednjoj UFC-ovoj priredbi.

Linker
15. travanj 2024 14:54