Regija

Pokrajac izdvojio dva nezaboravna UFC trenutka: 'Na tribinama 20.000 ljudi, dvorana je gorjela...'

Igor Pokrajac
 Ronald Gorsic / CROPIX
"Baš je taj dan AC/DC imao svoj zadnji koncert, baš u Sydneyu, na stadionu odmah pokraj dvorane"

U velikom intervjuu za Sportske novosti, jedan od najpoznatijih hrvatskih MMA boraca Igor Pokrajac osvrnuo se na gotovo dva desetljeća profesionalne karijere.

'The Duke' se tom prigodom prisjetio samih početaka, progovorio je i o budućim planovima, ali i otkrio koju bi to borbu ili borbe izdvojio kao najdojmljiviji trenutak u svojoj dugoj i bogatoj karijeri.

"Meni je svaka borba bila jednako važna, svaki poraz jednako bolan. Zato što sam se za svaku borbu pripremao kao da je za naslov, za titulu. U svakoj je borbi bilo tako, pogotovo u UFC-u, uvijek 'na nož'. Zato i jesam toliko dugo bio ondje, zato i jesam odradio šest ugovora, uvijek su mi davali šanse, uvijek sam imao dobre borbe", započeo je Igor pa u nastavku spomenuo dva posebna nastupa pod okriljem slavnoga UFC-a:

"Ipak bih izdvojio, što se tiče UFC-a, dvije borbe. Jedna je iz 2010. u Las Vegasu protiv Stephana Bonnara. Bili smo glavna borba večeri, plakati su bili po cijelom gradu. Druga je iz iste godine, u Sydneyu. To je bilo kada je UFC prvi put uopće došao na australsko tlo, ja sam bio prva borba večeri i ja sam prvi izlazio. Uvijek prvi izlazi onaj koji je 'underdog'. To je bilo protiv Jamesa Te Hune. I onda još izlazim s uvodnom pjesmom koja me pratila, AC/DC-ovom 'Back In Black', a baš je taj dan AC/DC imao svoj zadnji koncert, baš u Sydneyu, na stadionu odmah pokraj dvorane. Oni su nastupali navečer, a mi smo počeli prijepodne, zbog vremenske razlike i američkih TV prijenosa. Znam da sam izašao u 11:15 sati, na tribinama 20.000 ljudi, dvorana je 'gorjela'", prisjetio se Pokrajac.

Linker
14. travanj 2024 16:10