Regija

Reljić ponovno mijenja kategoriju, 'Ghost' nam je objasnio svoju odluku

Goran Reljić
 Instagram
"Ovaj put sam imao ogromne probleme... Sad je pametnije napraviti pauzu i nabiti snagu"

Goran Reljić drugačije je zamislio svoj debi za Absolute Championship Akhmat i prošlog četvrtka stvari se očito nisu odvijale po njegovom planu.

36-godišnji Zadranin u poljskom je Lodzu, podsjetimo, morao čestitati Bugarinu Nikoli Dipchikovu, ali i nakon tog poraza donijeti neke bitne odluke za nastavak karijere.

Iako je 'Ghost' namjeravao za ruski ACA nastupati u srednjoj kategoriji, naporno skidanje kilograma i posljedice istog natjerali su ga na novi zaokret te će on nove izazove i pobjede ponovno loviti kao borac poluteške kategorije.

"Vraćam se u kategoriju do 93 kilograma. Ovaj put sam imao ogromne probleme sa spuštanjem u srednju, što prije nije bio slučaj. To valjda s godinama tijelo tako reagira", objasnio je Reljić u kratkom razgovoru s Fight Siteom.

"Jednostavno se nisam uspio oporaviti do meča i nisam uopće imao refleks. Nije to razlog poraza i moj protivnik je odlično odradio borbu, ali ja jednostavno od dehidracije nisam mogao primiti udarac, što inače nije slučaj."

Reljić je na ACA 109 priredbi poražen prekidom u prvoj rundi. U kavez bi se volio vratiti što ranije, ali svjestan je i sam kako to u ovim trenucima nije najpametnija odluka.

"Ne znam još točno. Možda za otprilike tri mjeseca. Što se mene osobno tiče, ja bih što prije, ali pametnije je napraviti pauzu i nabiti snagu", odgovorio je Goran kada smo ga upitali zna li već sada kada bismo ga mogli ponovno vidjeti u akciji.

Linker
26. travanj 2024 21:03