Regija

Što slijedi za Rakića? Čitatelji Fight Sitea podijeljeni, dvije opcije vode mrtvu utrku

Aleksandar Rakić
 screenshot/YouTube
Pretpostavka je da će UFC donijeti odluku nakon što bude poznat ishod u dva velika poluteškaška okršaja

Prošlo je desetak dana od najveće pobjede u karijeri Aleksandra Rakića, a mi smo vas nedugo nakon njegovog okršaja s Anthonyjem Smithom upitali što slijedi za ovog sjajnog poluteškaša?

Rakić je danas TOP 5 borac po UFC-ovim službenim ljestvicama i vrlo je jasno svima dao do znanja kako želi već u idućem nastupu napasti pojas.

No pitanje je hoće li Dana White i društvo odmah ispuniti njegovu želju ili će ga, što je ipak vjerojatnije, prije borbe za naslov prvaka ubaciti u još barem jedan atraktivan dvoboj.

Prema čitateljima Fight Sitea i rezultatima ankete dostupnima u trenucima pisanja ovoga članka, Rakića najvjerojatnije čeka borba s poraženim iz meča koji će nam donijeti novog prvaka, odnosno borba s nekim od Dominicka Reyesa i Jana Blachowicza.

Opcija je to koja je u našoj anketi prikupila 29 posto glasova, odnosno samo jedan posto više od one koja Rakića stavlja u meč s poraženim iz susreta Thiaga Santosa i Glovera Teixeire.

Dosta je glasova (20 posto) prikupila i opcija s Jirijem Prochazkom, 10 posto sudionika ankete smatra da slijedi napad na titulu ili revanš s Volkanom Oezdemirom, a tri posto se odlučilo za "ništa od navedenog".

Anketu ćemo ostaviti otvorenom, tako da još uvijek možete s nama podijeliti svoje mišljenje, a samim time moguće su i promjene u podacima koje smo iznijeli u ovome članku.

Linker
25. travanj 2024 13:56