Regija

(VIDEO) Brutalno koljeno nakon kojeg White nije imao izbora nego Camura dovesti u UFC

Camur vs. Cherant
 screenshot
Aleksa Camur postao je trenutno treći Srbin u najvećoj svjetskoj MMA promociji. On je to izborio putem Dana White's Tuesday Night Contender Serisa, gdje je upiso pobjedu impresivnim nokautom. Pogledajte kako je to ovaj trening partner Stipe Miočića svog protivnika pogodio koljenom, nakon čega je ostatak borbe bio formalnost.

Dana White i matchmakeri ostali su bez teksta kad je Aleksa Camur, početkom druge runde borbe protiv Fabija Cheranta, pogodio leteće koljeno točno u bradu. Bilo je to u trenucima kad je njegov protivnik odlučnije ušao u drugu rundu i kad je sve vodilo tome da će preuzeti inicijativu. 23-godišnji borac iz Ohija svjesno je to dozvolio, a onda dočekao trenutak kad je Cherant napao previše opušteno i samouvjereno.

Cherant je krenuo širokim lijevim krošeom u tijelo, na što je Camur odgovorio gore spomenutim koljenom. Odmah je tamnoputi borac izgubio kontrolu nad svojim tijelom, no sudac mu je odlučio dati priliku da se oporavi i vrati u borbu. Ipak, on u tome nije uspio. Camur je došao do pozicije u parteru odakle je mogao slati nebranjene udarce i uskoro više nije bilo smisla puštati borbu da traje.

Tako je Aleksa Camur postao treći Srbin koji se trenutno nalazi na UFC rosteru, a svi su članovi poluteške kategorije. Preostala dvojica su naravno Darko Stošić i Aleksandar Rakić. Svoju priliku da pristupi UFC-u putem ovog showa imat će još Duško Todorović. On će 28. kolovoza nastupiti u posljednjoj ovosezonskoj epizodi, a pobjeda na ovakav ili sličan način trebala bi mu donijeti mjesto na UFC rosteru srednje kategorije.

Linker
23. travanj 2024 20:23