Regija

(VIDEO) Goran Reljić otkrio u koju veliku promociju odlazi i priznaje: 'Puno toga sam izgubio zbog vlastite gluposti'

Goran Reljić
U velikom i sadržajnom intervjuu, porazgovarali smo s uspješnim hrvatskim borcem, Goranom Reljićem

Goran Reljić jedan je od rijetkih MMA boraca iz regije koji je u 2020. godini uspio nastupiti dva puta. Srećom po njega, ugovor je imao s SBC-om koji je posljednji prije globalne krize otišao na pauzu, ali i prvi koji se vratio. Dvije pobjede označile su njegov pravi povratak na veliku scenu, a on vjeruje kako unatoč navršenih 36 godina ima još itekako puno toga za ponuditi. Zapravo, vjeruje kako je tek sad u svoj način borbe implementirao ono što je cijelu karijeru, putujući po raznim svjetskim kampovima, tražio.

Osim toga, Goran nam je otkrio do čega su posljednje dvije pobjede dovele, odnosno s kojom velikom promocijom je potpisao ugovor, zašto je odabrao baš njih te kad bismo mogli gledati njegovu iduću borbu. Riječ je o ruskoj ACA promociji. Vratili smo se na njegove početke i odlazak u UFC, što mu je on tim putem dobio, ali i što je iz tog iskustva naučio. Prisjetio se najtežih i najljepših dana dosadašnje karijere, uključujući osvajanje naslova KSW prvaka i ostanak bez istog te je otkrio tko je borac protiv koga bi se najviše volio naći s druge strane borilišta. Tu bi borbu bio spreman prihvatiti i odraditi već idući dan.

Kroz 30 minuta vrlo ugodnog i sadržajnog razgovora može se puno toga naučiti, a dotakli smo se i nekih tema koje se tiču onoga s čim se borci susreću, a publika to svojim očima ne može vidjeti. Intervju je ispod teksta, pozivamo vas da mu posvetite svoje vrijeme.

Linker
25. travanj 2024 07:39