Regija

(VIDEO) Patrik Čelić i Đani Barbir za Fight Site najavili FNC Armagedon

Patrik Čelić i Đani Barbir
U subotu započinje FNC Armagedon turnir koji su nam ovim putem najavila dva njegova sudionika

Nakon nekoliko mjeseci najava te održane FNC 3 priredbe, regionalna borilačka promocija sa sjedištem u zagrebačkom American Top Teamu spremna je za svoj najveći projekt do sada. U subotu 22. kolovoza će se održati prve borbe četvrtfinala lake i srednje kategorije FNC Armagedona, dok će 29. kolovoza istu fazu natjecanja odraditi po osam boraca perolake i veltera. Time će započeti najveći regionalni borilački turnir u posljednjih nekoliko godina.

Među užim krugom favorita prve dvije kategorije nalaze se i borci iz American Top Teama, Đani Barbir i Patrik Čelić, s kojima smo ovim putem porazgovarali te na neki način najavili ono u čemu će svi regionalni fanovi moći uživati narednih nekoliko tjedana. Četiri kategorije dobit će svog pobjednika, najboljeg od ukupno osam boraca, dok je jednom borcu iz cijelog turnira osigurano potpisivanje ugovora s KSW-om. To je svakako nagrada koji bi svaki borac volio osigurati za sebe.

Čelić će se u prvom kolu boriti protiv Hrvoja Stepića iz Ban Tima, dok Barbira također čeka zagrebački duel protiv Ilije Brkana. Kako su se pripremili, što očekuju od turnira te kako reagiraju na status favorita, otkrili su nam u ovom razgovoru.

Linker
26. travanj 2024 10:19