Regija

(VIDEO) Pogledajte kako izgleda UFC-ov pregled svih Rakićevih pobjeda u Octagonu

Aleksandar Rakić
 Screenshot (YouTube, UFC)
"Uspon Aleksandra Rakića" naziv je najave koja bi vas trebala zagrijati za ono što slijedi ovoga vikenda

Nakon osam pobjeda u nizu i s jednim jedinim porazom i to onim iz MMA debija, Aleksandar Rakić se prije tri godine pojavio na najvećoj mogućoj MMA pozornici.

2. rujna 2017. datum je kada smo po prvi puta pod okriljem UFC-a ugledali Rakića u akciji, a njegov protivnik u Rotterdamu te je večeri bio veteran Francimar Barroso.

Uspješno je Aleksandar tog dana otvorio jedno novo poglavlje u svojoj karijeri te je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao iskusnog Brazilca. Na isti je način godinu dana kasnije porazio i Justina Ledeta, a prvu pobjedu prekidom upisao je u meču s Devinom Clarkom.

Uslijedio je potom jedan od najbolji nokauta 2019. godine. Od Rakićevog 'high kicka' zatresla se Ericsson Globe arena u Stockholmu, a u carstvu snova završio je jedan od najpoznatijih britanskih boraca - Jimi Manuwa. Taj meč okončan je za manje od minute...

Velika pobjeda iz Švedske dovela je danas 28-godišnjeg austrijsko-srpskog borca do okršaja s bivšim izazivačem Volkanom Oezdemirom. Bio je to jedan vrlo napet i izjednačen meč, ali i dvoboj koji su na razočaranje Rakićevih fanova suci podijeljenom odlukom pripisali švicarskom nokauteru.

No, Aleksandar sada ima priliku ostvariti najveću pobjedu u dosadašnjoj karijeri. Naime, u noći sa subote na nedjelju u kavezu ga čeka susret s još jednim bivšim izazivačem Anthonyjem Smithom, a njihov dvoboj UFC je najavio i preko sjajnog videa koji nam donosi pregled svih Rakićevih pobjeda u Octagonu.

Linker
03. svibanj 2024 12:42