UFC

Cerrone iznenađen Conorovim otvaranjem borbe: 'To još nisam nikad vidio...'

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Donald Cerrone (36-14-0-1 nc) ipak nije uspio ostvariti najveću pobjedu u svojoj dosadašnjoj karijeri. U Las Vegasu je ovog vikenda uspješniji bio Conor McGregor (22-4). Popularni Kauboj izgubio je meč već u prvoj minuti glavne borbe UFC-a 246 te u komentaru priznao da su ga iznenadile određene McGregorove tehnike.

"Odmah me pogodio s onim laktovima, iskrivio me i onda pogodio nogom u glavu", u prvoj je reakciji komentirao Cerrone svoj poraz misleći pritom u uvodu na udarce ramenom.

Razgovor Kauboja i Joea Rogana nakratko je prekinula Cerroneova baka koja je na oduševljenje publike zagrlila svog unuka.

Je su li ga iznenadili udarci ramenom i koliko su utjecali na njega?

"100 posto. Nikad nisam vidio nešto takvo. Totalno me izbacio... Razbio mi je nos, počeo sam krvariti, a onda me pogodio i 'head kickom'. Odmah sam bio - 'pa zar se ovo dogodilo toliko brzo, prebio me toliko rano'. Volim ovaj sport, nastavit ću se boriti. Briga me, jednostavno, ovo je nešto što volim. Dobro sam, hvala svima na godinama podrške", poručio je Kauboj kojemu je ovo bio 14. poraz u profesionalnoj MMA karijeri.

Linker
26. travanj 2024 15:25