UFC

Cormier komentirao odluku sudaca i otkrio kako je bodovao glavnu borbu UFC-a 247

 Jason Silva/AGIF/ AFP
Glavna borba UFC 247 prirebe podijelila je navijače, ali i profesionalce, a svoje mišljenje o sudačkoj odluci preko društvenih mreža podijelio je i Daniel Cormier.

Bivši dvostruki prvak i nekoć najveći rival Jona Jonesa odmah se oglasio nakon završetka posljednje runde sinoć održanog borilačkog spektakla.

'DC' je još prije čitanja sudačkih kartica na Twitteru napisao kako misli da je Dominick Reyes odnio pobjedu, a nešto dužom porukom oglasio se nakon što nam je Bruce Buffer otkrio da 'Bones' ostaje na tronu poluteške kategorije.

"Nije riječ o krađi. Bila je to dosta izjednačena borba koja je mogla otići na bilo koju stranu. 3-1 ili 2-2 na ulasku u petu rundu. Po meni je bilo 3-2 za Reyesa, ali bilo je toliko blizu da su mogli i jedan i drugi pobijediti", napisao je Cormier nakon meča na Twitteru, odnosno nedugo nakon što je još prije proglašenja pobjednika napisao kako misli da je 3:2 za izazivača, ali da ga ne bi iznenadio ni drugačiji ishod.

"Ne, definitivno nije bilo 49-46", komentirao je nešto kasnije na inicijativu fanova odluku suca Joea Solisa čije je bodovanje iznenadilo mnoge.

Podsjetimo, Jones je u konačnici slavio jednoglasnom sudačkom odlukom (48-47, 48-47 i 49-46) te je u Houstonu upisao rekordnu 14. pobjedu u borbama za pojas.

Linker
27. travanj 2024 00:46