UFC

Dana White objasnio što zapravo predstavlja 'BMF pojas' za borbu Diaza i Masvidala

Dana White i Nate Diaz
 screenshot/Youtube
UFC je odlučio za borbu Natea Diaza i Jorgea Masvidala uvesti pojas za 'najvećeg motherf**kera', a Dana White je onda objasnio što to znači i kakva bi trebala biti budućnost istog te hoće li on postojati i nakon UFC 244 priredbe.

Već na konferenciji za medije nakon UFC 242 priredbe, Dana White morao je odgovarati na pitanja o velikoj borbi koja će se održati 2. studenog, a koju su službeno objavili dan ranije. Osim što su fanove razveselili informacijom kako će program u Madison Square Gardenu predvoditi Nate Diaz i Jorge Masvidal, iz UFC-a su otkrili i kako će za tu priliku uvesti "Baddest Motherf**ker (BMF)" pojas.

Tako je medije zanimalo namjerava li White napraviti veću priču oko toga, tj. hoće li vlasnik tog pojasa tu titulu možda kasnije i braniti?

"Ovo je pojas za tu borbu i samo za nju. Tko god pobijedi osvaja pojas i ostaje mu 'baddest motherf**ker' titula", rekao je White, da bi onda dodao još nešto o samoj borbi i razlogu zašto je ugovorena:

"Ovo je jedna od onih borbi koja zapravo sama po sebi ima svoj život. Nate je prvi rekao kako će ovo biti borba u kojoj će se vidjeti tko je najveći motherf**cker u ovom sportu i to je zapravo to. Čim sam to čuo sam prihvatio tu priču jer se slažem s njom."

Za sada još nije otkrio ništa o tome hoće li taj pojas izgledati kao standardni UFC pojasevi ili će dobiti svoj vlastiti dizajn. No, nema sumnje kako će se UFC potruditi na što više načina ovoj borbi dati veliki značaj. Većinu fanova osvojili su samim ugovaranjem iste, no i dalje ima onih koji smatraju kako Madison Square Garden ipak zaslužuje borbu za pravu titulu. Sad još moraju osvojiti takve.

Linker
06. travanj 2024 05:43