UFC

Dana White odgovorio na pitanje hoće li McGregor zaraditi 80 milijuna dolara od meča sa Cerroneom

Dana White i Conor McGregor
 Facebook
Irska borilačka mega zvijezda Conor McGregor je nedavno sam procijenio da će od nastupa na UFC-u 246 zaraditi oko 80 milijuna dolara. Novinari su upitali Danu Whitea radi li se o istinitoj informaciji koju može potvrditi?

"Slušajte, Conor je ogromna mega zvijezda u ovom sportu. On je fenomen", započeo je predsjednik UFC-a svoj odgovor te je dodao:

"On zarađuje velik novac od trenutka kada je stupio u Octagon. Od prvog dana zarađuje samo sve više i više. Ništa se nije promijenilo. Očito je da mu sada treba pobjeda i da se radi o vrlo bitnom meču za njega. Bitno je da se vrati i da pobijedi u ovom dvoboju."

White zapravo nije odgovorio na novinarsko pitanje, a jasno je da nikada zapravo nećemo niti saznati točnu cifru koju će "Notorious" spremiti na svoj bankovni račun. Dio honorara će biti javno obznanjen kada Komisija iz Nevade otkrije koliko su regularnim putem zaradili borci koji će nastupiti u T-Mobile Areni. No, najvećih dio McGregorove zarade je u potpunosti tajan jer je reguliran posebnim ugovorima i ovisi o prodaji PPV prijenosa.

Što White kaže na konstataciju da je popularnost ovog kontroverznog Irca ipak pala s obzirom na sve skandale koje je prouzrokovao posljednje dvije godine, ali i činjenicu da nikoga nije pobijedio još od Eddieja Alvareza? White tako nešto odbacuje...

"Kada govorimo o tim ljudima koji imaju te neke insajderske informacije, mogu im samo poručiti - puni ste govana! Nitko od njih ne zna što priča. I doslovno nitko od njih ne zna ništa o ovom poslu. Niti jedan", odgovara White i zaključuje:

"Znali smo što ovaj Conorov meč znači. Mi smo oni koji su odradili cijene ulaznica, mi smo ti koji razumiju ovaj posao. Conor je taj koji je prodao ulaznica u vrijednosti od 10.6 milijuna dolara, a interes za ovim mečem je naprosto nevjerojatan. Kada govorimo o ESPN-u, o njihovom PPV-u i ostalim stvarima... tamo je sve kao i obično!"

UFC 246 na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju 19. siječnja. McGregor i Cerrone predvode popis borbi u T-Mobile Areni!

Linker
26. travanj 2024 23:25