UFC

Dana White 'ugasio' priču o revanšu: 'Masvidal je izgledao vrlo dominantno'

 Screenshots (YouTube)
Jorge Masvidal i Nate Diaz odmah su nakon završetka UFC 244 priredbe u Octagonu dogovorili revanš. Niti jedan od njih nije bio zadovoljan načinom na koji je borba u Madison Square Gardenu završila, ali nije ni Dana White bio previše zadovoljan njihovom idejom.

"Ne, to me uopće ne zaima u ovom trenutku", rekao je White novinarima u nedjelju i usput pohvalio Masvidala koji je pobjedom stigao do 'BMF' titule.

"Postavljaju mi se razna pitanja... Poput onog - što bi se dogodilo u kasnijim rundama da borba nije zaustavljena? To sada nije bio slučaj i meč je prekinut zbog posjekotina, a Masvidal je izgledao vrlo dominantno."

Iako su mnogi, poput UFC-ovog komentatora Joea Rogana pa i samog Natea, tvrdili da bi se popularni borac mogao trgnuti u četvrtoj i petoj rudni, činjenica je ta da je Masvidal zaista izgledao impresivno u prvih 15 minuta.

"Pred njim su sad neke velike opcije", zaključio je White.

Predsjedniku UFC-a je ideja revanša bila čak i zanimljiva u trenucima dok je mislio da prekid nije opravdan. Ali onda se dogodio susret s Nateom u 'backstageu' i White je tada iz blizine jasnije vidio kako je posjekotina kod njegovog oka itekako ozbiljna.

Linker
26. travanj 2024 23:56