UFC

Darren Till pred debi u srednjoj kategoriji izgleda nikad veći

Darren Till
 Instagram
Još dva mjeseca preostalo je do UFC 244 priredbe, a na njoj će svoj prvi nastup u srednjoj kategoriji odraditi Darren Till. Na Instagramu je podijelio nekoliko fotografija s treninga na kojima možemo vidjeti kako je nabacio još dodatnu dozu mase.

Ukoliko mislite da će Darren Till prelaskom u srednju kategoriju imati lakši posao tijekom skidanja kilograma, mogli biste biti na krivom putu. Naime, ako ćemo suditi po trenutnoM izgledU britanskog borca, čini se kako je Till nabacio dodatnu masu. Dok se boriO u velter kategoriji govorio je kako inače hoda s nešto više od 90 kilograma, no na fotografijama iz tog vremena nije izgledao krupno kao što izgleda na najnovijim fotografijama.

Osim prelaska u novu kategoriju, Till je prošlog mjeseca pobrisao sve dosadašnje objave sa svog Instagram profila i u potpunosti je krenuo od nule. Od UFC-a je osobno tražio Kelvina Gasteluma kao protivnika, a to je na kraju i dobio. Njihova borba održat će se 2. studenog na UFC 244 priredbi u Madison Square Gardenu. Rijetko tko nakon ovih fotografija sumnja kako će Till u kavezu biti krupniji borac, kao što je uostalom bio kod svih borbi u velter kategoriji.

Pogledajte Tillove fotografije i uvjerite se sami.

Linker
26. travanj 2024 04:48