UFC

Donald Cerrone ponudio nastup na UFC 249 i odmah dobio odgovor mogućeg protivnika

Donald Cerrone
 Instagram
Nakon što je postalo jasno da će Dana White po svaku cijenu pokušati organizirati UFC 249 spektakl usred krize zbog koronavirusa, javljaju se borci kojima nije problem uskočiti na priredbu kako bi pomogli u njenoj realizaciji.

Jedan od takvih je i Donald Cerrone, borac s najviše nastupa i pobjeda u UFC-u, koji je godinu otvorio porazom od Conora McGregora u prvoj minuti borbe. "Cowboy" je svojim poslodavcima još jednom pokazao da na njega uvijek mogu računati i poručio im da je spreman nastupiti na UFC-u 249 koja je na rasporedu već 18. travnja na još uvijek nepoznatoj lokaciji.

Podsjetimo, zbog širenja koronavirusa i uvedenih zabrana širom SAD-a UFC 249 nije se mogao održati na planiranoj lokaciji u Brooklynu i posljednja dva tjedna UFC je u potrazi za drugim opcijama. Trenutno imaju četiri ili pet mogućih lokacija, ali Dana White ne želi otkriti detalje. Zbog svih komplikacija i zabrana putovanja neke će borbe otpasti s priredbe, no UFC ipak najavljuje 'najopakiji card u povijesti'. Cerrone želi biti dio toga.

"155 ili 170. Očekujem poziv", kratko je poručio UFC-ov veteran i dao do znanja da je spreman nastupiti u lakoj ili velter kategoriji.

View this post on Instagram

155/170 I’ll be waiting on the Call!!

A post shared by Donald Cerrone (@cowboycerrone) on

Ubrzo se oglasio i borac koji je spreman prihvatiti njegov izazov i boriti se protiv "Cowboya" već za tri tjedna. Gilbert Burns trenutno je u nizu od pet pobjeda, a prije samo dva tjedna izborio je senzacionalnu pobjedu nokautom u prvoj rundi protiv Demiana Maije.

"Čekaj, Cerrone! Ja sam za i to već znaš! 'Ajmo Dana White, Sean Selby, UFC! Gladan sam!", poručio je Burns na Twitteru.

Za razliku od Burnsa, Cerrone je u crnom nizu od tri uzastopna poraza. Prije nokauta od McGregora izgubio je i od Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea. Ferguson i Khabib Nurmagomedov trebali bi se boriti u naslovnoj borbi UFC-a 249.

Linker
26. travanj 2024 21:59