UFC

Edwards okrenuo ploču i prozvao Chimaeva: 'Ja sam i dalje rangiran, svi oni odbili su mene!'

Leon Edwards i Khamzat Chimaev
 screenshot/YouTube
Leon Edwards tvrdi kako su mu sve borbe propale jer su protivnici odbijali njega

Nakon što je uklonjen sa službenog poretka UFC-ove velter kategorije, prije svega zbog neaktivnosti (nije se borio od srpnja prošle godine), Leon Edwards odlučio se javiti putem Twittera. U statusu koji je postavio zvučao je vrlo ljutito činjenicom da odjednom više nije treći izazivač kategorije do 77 kilograma.

"Ja sam i dalje rangiran. Kakva neaktivnost, jedini razlog zašto se nisam borio je taj što su svi takozvani borci iz vrha odbili mene", napisao je Edwards, dodavši u nastavku statusa prozivku:

"Khamzat, želiš li se boriti?"

Naravno da Khamzatu Chiamevu nije dugo trebalo da odgovori.

"Ja sam uvijek spreman za borbu. Idemo! Rock n' roll baby", napisao je trenutni UFC-ov hit borac.

Nedugo nakon što je informacija o Edwardsovom uklanjanju postala službena, pojavio se i neslužbeni popis svih protivnika koje je od početka ljeta do danas odbio. Prema onome što je saznao Ariel Helwani, prvo je Leon odbio uskočiti kao zamjena u borbu za titulu protiv Kamarua Usmana, da bi nakon toga redom odbio Colbyja Covingtona, Geoffa Neala te posljednje Khamzata Chimaeva, kojem se i dalje traži protivnik za priredbu 19. prosinca.

Među komentarima na Edwardsovu objavu našla se prozivka još jednog borca nedavno uklonjenog s ljestvice, Santiaga Ponzinibbia, a tu su još neki koji su se odlučili našaliti s njim uz izjavu kako Chimaev traži rangiranog protivnika pa ta borba trenutno više nije u igri.

Linker
15. travanj 2024 19:48