UFC

(FOTO) Costa objavio do sada najimpresivniju fotografiju svog izgleda, a uz to spomenuo i Tysona

Paulo Costa
 screenshot/YouTube
Paulo Costa na česte verbalne napade, kako do svog impresivnog izgleda nije došao prirodnim putem, najviše voli odgovoriti dodatnim prezentiranjem istog. A njegova posljednja Twitter objava nam otkriva kako "Borrachinha" izgleda još snažnije i mišićavije nego prije.

Posljednji čovjek koji je kritizirao Costin izgled, nazvavši ga napucanim majmunom, njegov je idući protivnik. Naravno, radi se o UFC-ovom prvaku srednje kategorije, Israelu Adesanyi, koji nestrpljivo čeka borbu protiv Brazilca. Costa na takve napade nikada izravno ne odgovara, no njegove objave na društvenim mrežama svakako možemo nazvati neizravnim odgovorom na takve insinuacije.

Tako ne treba čuditi da je vrlo brzo nakon posljednje objave došla njegova nova fotografija. Costa na njoj izgleda još opakije nego prije, a komentara uz nju nema. Zapravo, ima jedno ime za koje ne možemo biti sigurni što bi trebalo predstavljati, ali svi jako dobro znamo o kome je riječ.

"Mike Tyson?", napisao je Costa pokraj spomenute fotografije.

Ulazi li tako UFC-ov neporaženi izazivač u već sada poveću grupicu onih koji su prozvali "Iron Mikea"? Ili možda samo svoj izgled želi usporediti s onim kako je Tyson izgledao u svom "primeu"? To teško možemo zaključiti, budući da Costa voli ostati tajanstven pri sličnim objavama.

Komentari ispod objave su šaroliki kao i uvijek. Od onih koji se Brazilcu dive do onih čije objave sadrže akronim USADA. Posla sa spomenutom agencijom Costa konstantno ima, no do sada je njegov svaki test bio negativan, što bi značilo da je njegov izgled uistinu nastao prirodnim putem. Snagu i vještinu, koji su nastali kombinacijom prirode i napornog treninga, trebao mi imati priliku prezentirati krajem ljeta ili početkom jeseni.

Linker
24. travanj 2024 17:28