UFC

(FOTO) Joanna objavila prvu fotografiju nakon poraza od Zhang

Jedrzejczyk vs. Zhang
 Harry How/Getty Images/AFP
Bivša UFC prvakinja Joanna Jedrzejczyk je objavila svoju prvu fotografiju nakon što je odradila jedan od najboljih mečeva u povijesti ženskog MMA sporta. Prije tjedan dana na priredbi u Las Vegasu (UFC 248) e poražena odlukom sudaca od Weili Zhang u meču za titulu prvakinje slamka kategorije.

Poljakinja se trenutačno nalazi na Beveryl Hillsu u Kaliforniji, a upravo od tamo je objavila fotografiju sa svojom sestrom. To je prva recentna fotografija nakon meča sa Zhang, ali i prvi put da fanovi mogu vidjeti kako izgleda nakon što je pretrpila neugodnu ozljedu tijekom dvoboja, radi koje joj je čelo nateklo do neprepoznatljivosti.

Vjerojatno radi toga Jedrzejczyk na glavi nosi kapu, a lice je sakrila velikim naočalama.

"Otok na glavi splašnjava. UFC se stvarno na lijep način pobrinuo za mene. U ponedjeljak sam se sastala s liječnikom i sve je u redu. Idući ponedjeljak ću morati odraditi manju operaciju u Poljskoj. Ona će biti napravljena na mom uhu, a odradit će je najbolji plasični kirurzi u ovom poslu", izjavila je prošlog tjedna Poljakinja za MMAFighting.

Operativni zahvat nije povezan s velikom oteklinom na čelu, nego s "karfiol" uhom, što je posljedica hrvanja tijekom priprema za Zhang. Sve se pogoršalo u samom dvoboju. Za sada nije poznato kada se bivša UFC prvakinja planira vratiti u Octagon. Izjavila je da za sada o tome ne razmišlja...

"Sada samo želim doći kući i odmoriti se. Ne želim razmišljati o svojoj idućoj borbi, o svom idućem potezu. Ne želim razmišljati o budućnosti. Trebam neko vrijeme biti sama. Ali u redu sam. Držim se. Naravno da su mi očekivanja bila visoka, ali kao što sam već rekla - nije sve u tome da i fizički imaš pojas u svom vlasništvu. Ponosna sam na sebe. Moj posao je biti jedna od najboljih, a to svakako jesam", zaključuje Jedrzejczyk.

Linker
27. travanj 2024 00:04