UFC

(FOTO) Khabib najavio skorašnji početak priprema

Khabib Nurmagomedov i Javier Mendez
 Instagram
Khabib Nurmagomedov najavio je kad stiže u Ameriku, čime bi trebao krenuo u trening kamp za UFC 254

Neće biti puno promjena u pripremama Khabiba Nurmagomedova za njegovu UFC 254 borbu protiv Justina Gaethjea, barem što se tiče onog nekakvog standardnog rasporeda kakav si je UFC prvak lake kategorije uvijek osmišljavao. Naravno, razlika ipak postoje, posebno u treningu koji odrađuje kod kuće, budući da više nema njegovog oca Abdulmanapa. No, onaj glavni dio priprema, koji uvijek odrađuje u San Joseu, se ne bi trebao mijenjati.

To se lako može zaključiti iz posljednje prvakove objave na društvenim mrežama. Postavio je fotografiju sa svojim glavnim trenerom Javierom Mendezom, najavivši kad stiže u AKA dvoranu, gdje će zapravo krenuti onaj pravi "drill".

"Bit će to teške pripreme. U rujnu samo ponovno nazad s Javierom Mendezom. Nedostaješ mi treneru", napisao je Khabib.

To bi značilo kako će onaj pravi kamp za borbu protiv Justina Gaethjea trajati šest ili sedam tjedana, no za pretpostaviti je kako će otprilike posljednja dva tjedna cijela ekipa provesti u Abu Dhabiju, budući da je gotovo sigurno kako će se priredba 24. listopada održati na Fight Islandu.

Uz Khabiba će svakako biti veliki dio njegovog dagestanskog tima, a neki od tih boraca trebali bi dobiti priliku predstaviti se na istom programu.

Linker
25. travanj 2024 09:05