UFC

(FOTO) Masvidalov dvojnik osvojio Grammyja, 'Gamebred' se javio i usput 'bocnuo' konkurenciju iz UFC-a

 Jason Silva / AGIF/ AFP
Jorge Masvidal objeručke je prihvatio jednu zafrkanciju koja se proširila društvenim mrežama.

"Čast mi je što sam za svoj hit primio Grammyja. Zahvaljujem se svima koji cijene moj rad", napisao je Masvidal na Twitteru najavivši sljedeći album imena "Don't be a Beta" te hitove "Too Much Man For You" i "Who". Mnogi će prepoznati da je ovim posljednjim Jorge 'bocnuo' svoju konkurenciju. Prvo ime hita može se odnositi na jednu izjavu koju je uputio Conoru McGregoru, dok 'Who" vjerojatno predstavlja poruku usmjerenu Kamaruu Usmanu koji se nedavno pravio da ne zna tko je Masvidal.

Naravno, ovdje je riječ o šali koju je izazvala fotografija Dana Smyersa, izvođača koji skupa sa Shayjom Mooneyjem čini duo "Dan + Shay". Da budemo precizniji, radi se o dvojcu koji je pjesmom "Speechless" u nedjelju osvojio ovu prestižnu nagradu za najbolji country duo.

Smyersova sličnost s UFC-ovom zvijezdom nije promakla fanovima pa se tako društvenim mrežama počelo širiti nekoliko njegovih fotografija, a uz sve njih je stizala usporedba s 'Gambredom' koji se očito i sam složio da ima dvojnika u jednom drugom svijetu.

Linker
26. travanj 2024 05:29