UFC

(FOTO) Promjena na UFC-u 248: Pogledajte kako nakon prometne nesreće izgleda veliki ruski talent

Movsar Evloev
 screenshot
Neporaženi borac UFC-ove bantam kategorije, Movsar Evloev, prisiljen je otkazati svoju borbu protiv Jamalla Emmersa ugovorenu za UFC 248 priredbu. Razlog tome su ozljede koje je zadobio nakon pada s motocikla, a sad se pojavila i fotografija na kojoj ih pokazuje.

26-godišnji Evloev (12-0, 2-0 UFC) trebao je nastupiti na uvodnim borbama UFC 248 priredbe koja se održava 7. ožujka. Tamo je trebao tražiti svoju novu pobjedu protiv Jamala Emmersa, no na to će morati pričekati. Doživio je prometnu nesreće nakon pada s motocikla iz koje se izvukao s lakšim tjelesnim ozljedama. Ipak, one su dovoljno ozbiljne da su dovele do otkazivanja borbe.

Sad je na društvenim mrežama isplivala i fotografija njegovih ozljeda, nakon koje je jasno zašto je ruski borac prisiljen otkazati svoj nastup.

Umjesto Evloeva u borbu će uskočiti gruzijski borac Giga Chikadze. On je imao ugovorenu borbu za nadolazeći vikend, no ona je otkazana nakon ozljede planiranog protivnika. Tako je iskoristio savršenu priliku za uskočiti na priredbu koja se održava tjedan dana kasnije.

Linker
18. travanj 2024 06:45