UFC

(FOTO) Stošić stigao u američki Raleigh na ključan meč dosadašnje UFC karijere

Darko Stošić i Curtis Blaydes
 Instagram
Srpski poluteškaš Darko Stošić je stigao u američki Raleigh, gdje će za dva dana odraditi svoj četvrti nastupu u elitnoj svjetskoj MMA promociji. Beograđanina na Fight Night priredbi čeka Amerikanac Jamahal Hill.

Stošić je uoči posljednjeg nastupa u aktualnom ugovoru s UFC-om odlučio promijeniti kamp, te je pripreme za meč protiv Hilla odradio u američkom Denveru. Tamo se spremao u poznatom Elevation timu gdje trenira njegov sunarodnjak i bivši kolega iz UFC-a Bojan Veličković, ali i drugi poznati UFC borci poput Curtisa Blaydesa ili Alistaira Overeema. Zanimljiv podadatak jest da su Stošić i Blaydes zajedno odradili pripreme s obzirom da će se Amerikanac na istom eventu sučeliti s bivšim prvakom Juniorom dos Santosom. I to u glavnoj borbi večeri.

Meč u Raleighu je ključan za ostanak srpskog poluteškaša u elitnoj promociji s obzirom na dva posljednja poraza. Od kada je stigao u UFC-u, Stošić je ubilježio početnu pobjedu, a onda zatim i dva već spomenuta izgubljena meča. U slučaju novog posrtaja nije pogrešno zaključiti da bi mu se ljudi iz UFC-a mogli zahvaliti.

Po dolasku u Raleigh, Stošić je odradio obaveze prema svom poslodavcu. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj potpisuje službene postere. U petak je na rasporedu vaga, a sam meč ćemo pratiti u noći sa subote na nedjelju 26. siječnja.

Linker
26. travanj 2024 09:43