UFC

Gaethje ponovno uzeo bonus, borba večeri za Demolidora i Connellyja

Pereira vs. Connelly
Borba Michela Pereire i Tristana Connellyja proglašena je najboljom borbom UFC Fight Nighta 158 održanog jučer u Vancouveru. Bonusi za najbolju izvedbu pripali su Justinu Gaethjeu i Mishi Cirkunovu.

Zapravo, bonus za najbolju borbu svom je protivniku osigurao bivši brazilski prvak SBC promocije. Njemu će se u portfolio pisati borba večeri, no financijsku stranu tog bonusa neće vidjeti, budući da je dan ranije na vaganje došao pretežak. On je prvu rundu pokazao zbog čega ga mnogi smatraju najatraktivnijim borcem svijeta pa je fanove podigao na noge atraktivnim udarcima i saltima unazad. No, isto to ga je previše potrošilo, tako da mu je u druge dvije runde nedostajalo kondicije, što je njegov protivnik iskoristio da bi uzeo pobjedu. Nakon nje će biti još sretniji jer je "ni kriv ni dužan", zahvaljujući Pereirinim akrobacijama zaradio 50.000 dolara.

Svoj sedmi bonus u šest UFC borbi uzeo je Justin Gaethje, koji je pobijedio Donalda Cerronea nokautom u prvoj rundi, dok je nagrađen i Misha Cirkunov za svoju "kravatu" kojom je ugušio Jimmyja Crutea. Njemu je to prvi bonus koji je zaradio u dosadašnjoj UFC karijeri.

Linker
26. travanj 2024 22:02