UFC

Gaethje računa na faktor s kojim se Khabib još nije susreo: 'Natjerat ću ga da vidi svoju krv!'

Justin Gaethje
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
"Mislim da je lud, ali nije lud poput mene", poručio je izazivač dok je iznosio svoj plan

Justin Gaethje poznat je kao borac čiji su nastupi često obilježeni jednom bespoštednom bitkom nakon koje i on i njegovi suparnici još danima nose 'ratne' ožiljke.

No, hoće li to biti slučaj i u meču s Khabibom Nurmagomedovom? Gaethje tvrdi da hoće.

'The Highlight' je uvjeren da će u glavnoj borbi UFC 254 priredbe raskrvariti aktualnog prvaka, a to je nešto s čime se neporaženi Dagestanac baš i ne susreće u svojim nastupima.

Prođe li izazivaču iz lake kategorije njegov plan, bit će zanimljivo vidjeti kako će se Khabib ponašati u jednoj takvoj situaciju. A to je, naime, i faktor na koji će se Gaethje oslanjati.

"Znam da ću vidjeti njegovu krv i želim da on vidi svoju krv. Želim onda vidjeti njegovu reakciju. On nije lud poput mene. Mislim da je lud i da voli natjecanje, ali nije toliko lud kao ja. Pored toga, on nije puno puta ugledao svoju krv. U to sam uvjeren. Njegov stil borbe nije onaj u kojem tražite krv. Kladim se da on čak nikad nije ni pomislio na to da bi mogao vidjeti vlastitu krv. To nikad nije bio faktor u njegovom slučaju", rekao je Gaethje u razgovoru s ESPN-om.

Podsjetimo, UFC 254 priredba čeka nas 25. listopada, a mjesto na kojem će se obračunati aktualni i privremeni prvak u lakoj kategoriji je Flash Forum u Abu Dhabiju.

Screenshot/Youtube
Khabib Nurmagomedov

Linker
25. travanj 2024 19:00