Gaethje vs. Khabib od sada i u ponudi kladionica!

Kladionice su ekspresno reagirale i već se u njihovoj ponudi mogu pronaći novi tečajevi za meč Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea.

Onoga trenutka kada je u petoj rundi zaustavljena glavna borba UFC 249 priredbe, postalo je jasno da je novi privremeni prvak taj koji bi trebao u svom idućem nastupu napasti pojas Khabiba Nurmagomedova.

Justin Gaethje maksimalno je iskoristio ukazanu priliku i na jedan uvjerljiv način zaustavio impresivni pobjednički niz (12) Tonyja Fergusona. Ishod je to koji je vjerojatno i razočarao dobar dio fanova koji su se tijekom svih ovih godina i nakon pet otkazanih borbi nadali da ćemo ipak jednog dana u Octagonu ugledati 'El Cucuyja' i neporaženog Dagestanca.

Naravno, taj meč je još uvijek moguć, ali jedan ovakav rezultat iz Jacksonvillea sigurno ga je još barem malo udaljio od nas.

No, po svemu prikazanome, imamo se i zašto veseliti onome što bi u jednom takvom spektaklu mogao ponuditi Justin Gaethje.

Iako mu kladionice baš i ne daju previše izgleda...

Naime, prema trenutno dostupnim tečajevima, Khabib je veliki favorit u ovom okršaju i koeficijent na njegovu pobjedu iznosi 1.38, dok je onaj za Gaethjevo slavlje postavljen na visokih 3.20.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!