UFC

Greg Hardy: U mom savršenom scenariju ja sam onaj koji će srušiti Jona Jonesa

Greg Hardy
Greg Hardy nastavlja s izjavama koje potvrđuje koliko je samopouzdanje ove nove UFC-ove teškaške zvijezde. Ovim putem je otkrio neke svoje snove, poput onog da se bori protiv Jona Jonesa te da istog savlada.

Hardy je o možebitnom budućem susretu s Jonesom progovorio u razgovoru s novinarima TMZ Sportsa. Ovog vikenda nastavlja se njegova UFC karijera borbom protiv Juana Adamsa, no ponovno su teme razgovora otišle u drugom smjeru. Tako je Hardy upitan razmišlja li o situaciji u budućnosti gdje bi se susreo u kavezu s Jonom Jonesom, nakon što ovaj eventualno odluči "svoje talente odnijeti među teškaše".

"Naravno da bih se volio boriti protiv Jona Jonesa i da mi je to neka vrsta sna. On je najkompletniji borac na svijetu, bila bi čast i zadovoljstvo boriti se protiv njega. Nakon što očisti polutešku kategoriju i dođe među teškaše, sa zadovoljstvom ću ga pobijediti", rekao je Hardy, nakon čega je dodatno objasnio na što je svojom izjavom točno mislio:

"Ja sam ovdje da očistim cijelu diviziju i sve koji joj se misle pridružiti. Među njima je i Jon Jones, kojeg namjeravam savladati jednako kao Stipu, Cormiera ili bilo koga. Sve bih to napravio uz puno poštovanja jer stvar je jednostavna. Ako mislim da nekoga ne mogu pobijediti, je li mi ovdje uopće mjesto?"

Na kraju je ipak prokomentirao borbu koju će odraditi na glavnom programu sutrašnjeg eventa u San Antoniu. Zapravo, obratio se Juanu Adamsu osobno, kao odgovor na "trash talk" kojim ga je ovaj pokušavao posljednjih dana isprovocirati.

"Juanu Adamsu sve opraštam i unaprijed se ispričavam što ću ga poslati u bolnicu. Brate, želim ti brz oporavak", rekao je ovaj borac, koji je u MMA karijeru ušao uz nadimak "Prince of war". Njega tek mora početi opravdavati, jer jednom dosadašnjom UFC pobjedom nije nikoga uspio uvjeriti da je sposoban napraviti ono što već neko vrijeme najavljuje. A najavljuje kako će postati najveći teškaš u povijesti. Stavio je pred sebe itekako težak, mnogi bi čak rekli i nemoguć cilj.

Linker
26. travanj 2024 11:34