UFC

Helwani je naljutio Burnsa: 'Zaista to misliš ili se radi o mržnji prema Aliju?'

Gilbert Burns
 Screenshot (YouTube, UFC)
Gilbertu Burnsu nije se nimalo svidjela ideja najpoznatijeg MMA novinara

Elitni brazilski borac iz velter kategorije morat će se još malo strpjeti do svog napada na UFC-ov pojas. Naime, kako je saznao ESPN, njegov okršaj s Kamaruom Usmanom neće se održati 12. prosinca.

Prvak je navodno ozlijeđen i neće biti spreman do UFC 256 priredbe, a kao novi termini spominju se datumi u siječnju ili veljači.

Nedugo nakon što je javnosti prenio tu informaciju, Ariel Helwani preko Twittera je predložio da bi se Burns u međuvremenu mogao boriti s Leonom Edwardsom za poziciju prvog izazivača.

"Ako se borba Usmana i Burnsa neće dogoditi ove godine... Zašto ne bismo gledali Leona Edwardsa i Burnsa u meču koji će odrediti prvog izazivača? To je jedino pošteno, zar ne? Sigurno Burns ne želi samo sjediti i čekati 7+ mjeseci, zar ne?", napisao je Helwani.

Nedugo nakon toga javio se i 'Durinho' i izgleda kako se njemu ta ideja nije nimalo svidjela.

"Već sam prvi izazivač i čekam borbu za pojas. Zašto bih se borio da ponovno postanem prvi izazivač? Zaista to misliš ili se radi o mržnji prema Aliju?" - pitao je Burns Helwanija.

Nedugo nakon toga, javio se i Ali Abdelaziz:

"Ova propalica je uznemirena jer ga nisam ošamario kad je to tražio. Njegove riječi ništa ne znače. On samo intervjuira gubitnike jer svi su pobjednici već kod nas", napisao je na Twitteru slavni menadžer koji je još u srpnju, zbog iste teme, zaprijetio da zbog Helwanija borci koje zastupa njegov Dominance MMA više neće davati intervjue za ESPN i TSN.

Linker
20. travanj 2024 00:07