UFC

Kakva poruka za oproštaj od MMA-a: Cormier se u velikoj objavi naklonio Miočiću!

Stipe Miočić i Daniel Cormier
 Screenshot
Bivši prvak oglasio se na društvenim mrežama s prekrasnom porukom Stipi, UFC-u, fanovima,...

Bivšeg dvostrukog prvaka čuli smo samo u intervjuu koji je dao odmah nakon završetka prošlog vikenda održane UFC 252 priredbe, nakratko poslije toga DC se po izlasku iz bolnice javio Arielu Helwaniju, a sada se, kada su se dojmovi malo slegli, oglasio i na Instagramu.

DC se u poruci koja je glasno odjeknula zahvalio svojim fanovima, čestitao je Stipi Miočiću i još jednom potvrdio da nakon 11 godina duge MMA karijere i s 26 mečeva iza sebe (22-3-1 nc) odlazi u zasluženu mirovinu.

"Hvala vam svima na svoj ljubavi i podršci. Ni je se dogodilo ono što sam htio, ali što je tu je. Čestitke Stipi Miočiću na fantastičnoj borbi. Bila mi je čast i zadovoljstvo s tobom na 50 minuta dijeliti Octagon. Čovječe, priuštili smo im šou svakoga puta. A mom timu: voljet ću vas zauvijek, toliko ste se žrtvovali i nadam ste da ste ponosni na mene. Salini i djeci: hvala vam što ste bili moja motivacija. Svim fanovima: Toliko vas volim. Gurali ste me do toga da pokušam i budem sjajan. Dani Whiteu i UFC-u: Uživao sam u svakoj minuti. Hvala vam na ukazanoj prilici. Bila je ovo jedna vraški dobra vožnja, zar ne?" - napisao je Cormier na Instagramu.

DC je, podsjetimo, i prije posljednjeg čina trilogije najavio kraj MMA karijere tijekom koje je osvojio Strikeforceov teškaški Grand Prix, te UFC naslove u poluteškoj i teškoj kategoriji.

Linker
25. travanj 2024 09:46