UFC

Khabib otvoreno putem Instagrama promovira svog idućeg protivnika

Khabib Nurmagomedov
 screenshot/YouTube
Khabib Nurmagomedov objavom na Instagramu potvrdio je Justina Gaethjea kao svog idućeg protivnika

Već dva tjedna, tj. otkako je završio mjesec Ramazana, Khabib Nurmagomedov u punom je treningu. Dok svakodnevno čeka vijesti o zdravstvenom stanju svog oca, za kojeg se čini kako je sve bolje, pronašao je vremena za dogovoriti uvjete svoje iduće borbe. 15. rujna predvodit će UFC 253 priredbu, borbom koja je zapravo očekivana. Titulu prvaka lake kategorije branit će protiv privremenog prvaka, Justina Gaethjea.

Ono što je ipak neočekivano je Khabibovo ponašanje po pitanju te borbe. Za očekivati je kako između njih dvojice neće biti visokih tenzija, no rijetko kada neki borac ide otvoreno promovirati kvalitete svog protivnika. No, Khabib je to napravio. Na Instagram je postavio video koji je nazvao "Moj idući protivnik", a u njemu se nalaze najbolje akcije iz dosadašnje UFC karijere Justina Gaethjea. Objavu možete vidjeti OVDJE.

Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje inače imaju istog menadžera, Alija Abdelaziza, tako da je vrlo lako moguće kako je to njegovo djelo. No, isto tako Khabib nikad nije skrivao poštovanje prema većini svojih protivnika i prema njihovim kvalitetama. Gaethje svakako zaslužuje svo moguće poštovanje, a nema nikakve sumnje kako će njihova borba biti jedan poseban spektakl. Obojica će se maksimalno pripremiti za odgovoriti na sve kvalitete ovog drugog.

Još uvijek nije poznata lokacija priredbe, no gotovo je sigurno kako će Khabib preferirati Abu Dhabi, gdje će se UFC jedno naredno vrijeme i nalaziti. Naime, tamo su napravili svoj "Fight Island" kompleks.

Linker
20. travanj 2024 01:45