Khabib po prvi put najavio što Gaethjea čeka 24. listopada

Khabib Nurmagomedov po prvi je prognozirao borbu protiv Justina Gaethjea, dogovorenu za UFC 254

UFC-ov prvak lake kategorije nastavlja sa svojim "guerilla" marketingom preko društvenih mreža, odnosno kroz sekcije s komentarima na Instagramu. Nakon što je tako najavio cilj organizirati borbu protiv Georgesa St-Pierra u travnju iduće godine, Khabib je ponovno iskoristio Instagram Joea Rogana za novu izjavu koja nije mogla promaknuti medijima.

 

Rogan je postavio snimku boksačkog treninga Justina Gaethjea, a među komentarima se našao onaj njegovog idućeg protivnika, odnosno upravo Khabiba. On je odlučio reći nešto o Justinu, ali i prognozirati ono što će se dogoditi 24. listopada.

"Justin je jako dobar momak i odličan protivnik za mene. No, kad se Octagon zatvori mi moramo biti spremni ne samo na boksački meč. Ja nisam Dustin ili Tony. Odvest ću ga u najdublji ocean i utopiti", napisao je Khabib, a sve je jako dobro putem Twittera prenio novinar Chamatkhar Sandhu.

Khabib će još ovaj mjesec trenirati kod kuće, nakon čega bi trebao otići u San Jose. Pretpostavlja se kako će u American Kickboxing Academyju biti do otprilike početka listopada, nakon čega bi cijeli tim završne pripreme trebao odraditi na Fight Islandu, gdje je najavljeno da će se borba održati.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!