Legendarni Silva dogovorio atraktivnu borbu, možda i posljednju u karijeri!

"On je u dobroj formi i konstantnom treningu, a i izgubio je dosta kilograma..."

U moru novih dogovorenih okršaja ističe se i onaj u kojem ćemo gledati novi, a možda i posljednji nastup legendarnog Andersona Silva (34-10-1 nc)!

Ono što je Dana White prvo najavio, svoju službenu potvrdu dobilo je nekoliko sati kasnije. Prema ESPN-u, 45-godišnji Brazilac pristao je na meč s devet godina mlađim Uriahom Hallom (15-9).

Dvojica atraktivnih udarača trebali bi se obračunati u glavnoj borbi UFC-ovog Fight Nighta koji nas čeka 31. listopada na lokaciji koja tek treba biti dogovorena. Informacije su to koje su za ESPN potvrdili i predsjednik UFC-a, ali i Silvin dugogodišnji menadžer Jorge Guimaraes.Silvi su po ugovoru s UFC-om ostale još dvije borbe, a White je natuknuo da bi mu ovo mogla biti posljednja u karijeri.

Guimaraes, s druge strane, tvrdi da odluka o odlasku u mirovinu još uvijek nije pala.

"Sviđa nam se ovaj meč i vidjet ćemo kako će se stvari odviti. On ima 45 godina, ali je stalno u dobroj formi i uvijek je u treningu. Bio sam neki dan u njegovoj kući. On je izgubio dosta kilograma i znam da se hrani vrlo zdravo", izjavio je Silvin menadžer.
Podsjetimo, Anderson je već imao ugovoren meč s Hallom tamo davne 2016., ali se iz tog susreta morao povući zbog neočekivane operacije, odnosno uklanjanja žučnog mjehura.

Nekoć najbolji borac svijeta i dominantni prvak u srednjoj kategoriji vratit će se ovom prigodom u Octagon po prvi puta od svibnja 2019. kada je na UFC-u 237 poražen od Jareda Cannoniera.

Spomenimo i da je Hall ovaj meč prihvatio nedugo nakon što je zbog ozljede Yoela Romera ostao bez nastupa na priredbi koja se održava nadolazećeg vikenda. 36-godišnji nokauter protiv slavnog Brazilca lovit će svoju treću pobjedu u nizu nakon što je u prethodna dva nastupa svladao Bevona Lewisa i Antonija Carlosa Jr-a.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!