UFC

Masvidal odgovorio na Usmanovu prozivku: 'Ušuti Ali i prestani objavljivati u ime svog borca!'

Jorge Masvidal
 Screenshot/Instagram
Nova runda prepucavanje Jorgea Masvidala i Kamarua Usmana događa se na društvenim mrežama. Zapravo, ako se pita Masvidala, riječ je o prepucavanja njega i Usmanovog menadžera Alija Abdelaziza, za kojeg smatra kako objavljuje statuse u ime svojih boraca.

Jorge Masvidal jučer je obavijestio javnost kako je spreman uskočiti na UFC 249 priredbu i boriti se protiv bilo koga. On je inače bio na čekanju ljeta, do kada bi se Kamaru Usman trebao oporaviti te kad bi se mogao dogovoriti njegov napad na UFC titulu. Ipak, nestrpljiv je pa ne mora čuditi izražavanje želje za borbom. No, nedugo nakon svog upisa, dobio je odgovor kakav nije očekivao.

Obratio mu se Kamaru Usman, poručivši da krene skidati kilograme. Isti taj Usman za kojeg se već dulje vremena govori kako neće biti spreman do ljeta. Zapravo, ako se pita Masvidala, Usman nije autor tog upisa nego je riječ o Aliju Abdelazizu, menadžeru za kojeg se već dulje vrijeme smatram kako posjeduje pristupp profilima na društvenim mrežama svih svojih boraca.

"Ušuti, Ali! Opet tvitaš u ime svog klijenta. Jedina stvar koju ću skinuti je glava s ramena tvog momka. Nije prihvatio borbu sedam tjedana prije održavanja, neće niti sada kad je dva", napisao je Masvidal na Twitteru, usput se referirajući na prošle godine ponuđenu borbu za UFC 244 priredbu, koju Usman tada nije prihvatio. Masvidal se na kraju na istoj borio protiv Natea Diaza.

Masvidal je već ranije izjavio kako sumnja u ikakvu ozbiljnost s Usmanove strane, no isto tako je i od Usmana došla izjava kako Masvidal nije spreman prihvatiti borbu. Zapravo je rijetko tko spreman povjerovati da su njih dvojica spremni uskočiti u nešto tako neizvjesno kao što je UFC 249. No, bitno je ostati aktualan i u ovim trenucima te malo pogrijati atmosferu za borbu kao čiji se datum spominjao 11. srpnja. UFC tada ima u planu održati UFC 252 priredbu u Las Vegasu, u sklopu International Fight Weeka.

Linker
25. travanj 2024 22:02