UFC

Masvidal poručio Usmanu: 'Potpiši taj ugovor!'

Jorge Masvidal
 screenshot/Youtube
Svoju priliku u trenutnoj situaciji unutar UFC-ove velter kategorije ponovno je primijetio Jorge Masvidal. On se nada da bi mogao preskočiti red i završiti u borbu za titulu prvaka na UFC 244 priredbi.

Iako se sve činilo dogovorenim, Kamaru Usman i Colby Covington ipak još uvijek nisu potpisali ugovore za borbu na UFC 244 priredbi. Očekivalo se kako bi oni trebali predvoditi ovogodišnji UFC-ov posjet Madison Square Gardenu, čak je to najavio i predsjednik UFC-a Dana White pa su svi ostali iznenađeni kad se danas pojavila vijest o tome da promocija gleda prema drugim opcijama. Jedan od onih koji nije iznenađen nego je tako nešto čekao u "niskom startu" je Jorge Masvidal.

Borac koji se trenutno nalazi na vrhuncu svoje popularnosti namjerava od svoje iduće borbe napraviti velik posao, a upravo takav bi bio borba za titulu. Tako je putem Twittera odlučio prozvati Kamarua Usmana i to podjelom snimke iz Abu Dhabija na kojoj Valentina Shevchenko guši Henryja Cejuda, a među prisutnima je i Usman.

"I ja znam partijati Kamaru, što te suzdržava? Potpiši ugovor!", napisao mu je Masvidal.

Ako promocija uistinu gleda prema nekih drugim opcijama, upravo Masvidal bi im mogao biti najrealnija i najlakše ostvariva. Osim toga, on je već dokazao kako može jako dobro prodati borbu. Činjenicu da je prije pobjeda nad Darrenom Tillom i Benom Askrenom bio u nizu od dva poraza, UFC će lako moći spremiti pod tepih. U tome su barem iskusni.

Linker
25. travanj 2024 22:01