UFC

Miočić o borbi protiv Jonesa: 'Nemam ništa protiv, pobijedio bih ga!'

Stipe Miočić
 Jason Silva / AGIF / AFP
Stipe Miočić spreman je u bližoj budućnosti boriti se protiv Jona Jonesa

Iako je trenutno u potpunosti fokusiran na treću borbu protiv Daniela Cormiera, Stipe Miočić će i iza te borbe, neovisno o njenom ishodu, imati više opcija. Za razliku od Cormiera, koji će se nakon borbe umiroviti, Miočić svakako ostaje članom UFC-a pa se vjeruje da bi mogao dobiti novu priliku boriti se za titulu čak i da bez nje ostane. No, isto tako se tu konstantno vrti ona priča o dolasku Jona Jonesa u tešku kategoriju.

Nakon što je Stipe u Line Movement podcastu prošao sve teme u vezi UFC 252 borbe, nije tako izostalo niti to o budućnosti i eventualnoj borbi protiv Jona Jonesa, koji je počeo govoriti o odlasku među teškaše. Naravno, ako UFC zadovolji njegove financijske zahtjeve. No, to ovog puta nije tema, nego to što je Miočić upitan za vlastito mišljenje o toj borbi.

"Da, borio bih se protiv njega, zašto ne? Sve je stvar UFC-a i onoga što oni odluče. Ja ću se boriti protiv bilo koga", rekao je Stipe, odmah dodavši prognozu:

"Bila bi to sjajna borba za nas obojicu, a ja bih iz iste izašao kao prvak. On dolazi iz druge kategorije i znam da bih odradio dobar posao protiv njega."

Ipak, ako savlada Cormiera, gotovo sigurno je kako će Stipe u tom slučaju ispred sebe imati još jedan zahtjevan revanš, onaj protiv Francisa Ngannoua.

Linker
19. travanj 2024 11:44