Miočić ponudio zaštitu napadnutoj NFL zvijezdi: 'Javi se, čuvam ti leđa!'

UFC prvak u teškoj kategoriji i "najopakiji čovjek na svijetu" Stipe Miočić je otvoreno stao u obranu svog sugrađana, a ujedno i NFL igrača Cleveland Brownsa Mylesa Garretta. Nakon što je nepoznati napadač udario Garretta, "Vatrogasac" mu je javno poručio da će mu on ubuduće čuvati leđa!

Poznato je da je Stipe veliki NFL fan, a i sam se okušao prilično uspješno u ovom sportu dok je pohađao Cleveland State Sveučilište. Često ga se može vidjeti na utakmicama njegovih Cleveland Brownsa pa ne čudi se javno ponudio zaštiti napadnutog Garretta.

"'Fan' je izašao iz automobila kako bi se fotografirao sa mnom, a onda me udario u lice. Hm, da se unio malo u udarac, možda bih ga i osjetio", požalio se javno "Flash" na svom Twitteru na što se naš Miočić nadovezao...

"Sljedeći put me samo kontaktiraj! Ja ću ti čuvati leđa!", ponudio se UFC prvak.

Zanimljiv podatak jest da je Miočić fizički znatno manji od 23-godišnje NFL zvijezde. Garrett je visinom sličan Stipi, ali zato ima oko 125 kilograma. Brownsi su također javno komentirali ovaj neobičan incident. Kratkom izjavom za medije su potvrdili da je kontaktirana i policija.

"Naš tim je svjestan incidenta, a kontaktirani su i organi zakona", stoji u priopćenju NFL momčadi.

Dok se nudi kao "bodyguard" Miočić se zapravo oporavlja od ozljede oka radi koje će se njegov treći meč protiv Daniela Cormiera dogoditi tek početkom iduće godine. Stipi je oko stradalo upravo u revanšu s DC-jem, kada je prekidom u 4. rundi svladao velikog rivala i vratio pojas UFC prvaka u svoje vlasništvo.
 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!